اردستان

اخبار سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی ، ورزشی شهرستان اردستان

۱۳ مطلب در فروردين ۱۳۹۳ ثبت شده است

نقش خانواده در اعتیاد فرزندان

اردستان در گذر تاریخ - نقش خانواده در اعتیاد فرزندان

گروه استان ها- بررسی علل اعتیاد نشان می دهد که در تربیت خانوادگی برخی سستی و ضعف وجود داشته و سرپرستی معتادان از طرف خانواده متعارف نبوده است، به طوری که مسئولیت فقط 30 درصد آنان تا سن بلوغ بعهده والدینشان بوده است.

سالهای حساس زندگی


سالهای اولیه زندگی، سالهای تکوین و تأثیرپذیری است، اگر در خانواده هیجانات و طغیانهای مکرر عاطفی روی دهد، رشد عاطفی کودک به آسانی متوقف می شود. کودک گرفتار این مشکل می شود که از یک طرف احتیاجات عاطفی خود را ارضا کند و از طرف دیگر خود را با مشکل محیط زندگی سازش دهد.


حس وابستگی و تعلق خاطر را از دست می دهد و در مورد هدایت خویش یعنی نقش خود، هم به عنوان فرد و هم بعنوان عضو خانواده و اجتماع دچار ابهام و پشیمانی می شود. علاوه بر دوران کودکی، دوران نوجوانی و بلوغ نیز از دوره های بسیار مهم و قابل توجه زندگی است، با شروع سالهای نخستین دهه دوم زندگی، تحول شگفت انگیز بلوغ آغاز می شود، که دارای جنبه های گوناگون جسمی و روانی اجتماعی است.


خانواده ها باید اطلاعات کافی در این مورد داشته و بدانند که دوران بلوغ علاوه بر تغییراتی که در اندامها و شکل ظاهری بیرون دارد، از نظر روحی نیز دوران بی قراری ها و گرایشهای متضاد مثل افسردگیهای بی دلیل در لحظه های شادی، غرور در عین خود کم بینی ها، خودخواهی در عین نوع دوستی، معاشرت طلبی در تنهایی گزینی، کنجکاوی در عین بی تفاوتی، قدرت جویی و قدرت ستیزی، عشق ورزیدن به دنیا و پوچ انگاری آن، چشمداشت مسئولیت از دیگران در عین گریز از مسئولیت و مقررات و بسیاری دیگر از مشخصات و نوسانهای این دوره فشار و طوفانهای روحی است که البته هیچکدام از این رفتارها بی دلیل نیست، مثلاً فرار از مقررات بخاطر رشد استقلال و تشخص طلبی است.اثرات خانواده بر اعتیاد


حس تفوق طلبی و برتری جویی و یا حس کنجکاوی که معمولاً در این دوره به چشم می خورد از تمایلات طبیعی دوران بلوغ و جوانی است که اگر از علل این حالات خانواده ها به درستی اطلاع داشته و آن را به جوانان بشناسند. راهنمایی آنها برای یک زندگی خوب و سالم دشوار نخواهد بود.


حال که اهمیت خانواده در زندگی و آینده فرد روشن گردیده که شروع بسیاری از اختلالات شخصیتی و ناشی از دوران کودکی است، زیرا در این دوره کودک نتوانسته است رابطه، صمیمیت و همکاری و احترام با دیگران را برقرار سازد و نیز به او نیاموخته اند که اعمال خطا و شایسته کدامند تا نسبت به اعمال پسندیده احترام قائل شود و از اعمال خطا دوری جویند. می پردازیم به شرح نمونه هایی از اثرات روابط خانواده بر اعتیاد:


تحقیقاتی مثل ( بررسی عوامل موثر در روی آوردن به مواد مخدر ) ( بررسی علل اعتیاد جوانان به هروئین ) ( نقش خانواده در اعتیاد جوانان ) وجود اختلاف بین پدر و مادر را نشان داده است. که عواملی از جمله مسایل مادی، اختلاف سنی زیاد بین پدر و مادر داشته است.


بررسی علل اعتیاد در ایران نشان می دهد که تربیت خانوادگی آنان سستی و ضعف وجود داشته و سرپرستی معتادان از طرف خانواده متعارف نبوده است، به طوری که مسئولیت فقط 30 درصد آنان تا سن بلوغ بعهده والدینشان بوده است.


تحقیقاتی چون ( بررسی و شناخت عوامل ) ( اجتماعی موثر در اعتیاد افراد ) ( بررسی عوامل موثر در اعتیاد جوانان به مواد مخدر) ( بررسی علل و عوارض روانی – اجتماعی اعتیاد جوانان نشانگر آنست که رفتار والدین با فرزندان بی توجه، بدون محبت و خشونت آمیز و عدم وجود رابطه عاطفی بین آنها بوده و اغلب خانواده ها در هم پاشیده و نابسامان بوده اند.


بدین ترتیب می بینیم که از هم گسیختگی خانوادگی و عدم وجود تربیت درست، از مسایلی است که امکان دارد افراد خانواده به نحوی از نتایج آن در رنج بوده و یا براثر آن ناگزیر از انتخابهای مشکل اخلاقی گردند. از مسائل دیگر خانوادگی در زمینه اعتیاد، نقش اعتیاد پدر و مادر و تأثیر آن در معتاد شدن فرزندان و همچنین اثر اعتیاد یکی از نزدیکان بر روی جوانان یک فامیل است که بخصوص مشاهده اعتیاد والدین و همانند سازی با والدین معتاد در مراحل گوناگون رشد سبب اعتیاد جوانان یک خانواده می گردد.


تهیه و تنظیم : مجید اکبری کارشناس مشاور پلیس اردستان اصفهان


منبع :
تاریخ انتشار :  یکشنبه سی و یکم فروردین ۱۳۹۳ساعت 12:13 | توسط :  | 
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
اردستان نامه

دکتر منوچهری اردستانی: به پیشرفتی که به تولید ختم نشود، نمی‌اندیشیم

اردستان در گذر تاریخ - دکتر منوچهری اردستانی: به پیشرفتی که به تولید ختم نشود، نمی‌اندیشیم
وی تاکید کرد: همکاران شرکت تحت مدیریتش مصمم هستند تا دو سکوی دیگر فاز 12 پارس جنوبی را در برنامه تعیین شده بارگیری و نصب نمایند که البته بارگیری و نصب همزمان دو سکو کار بسیار دشواری خواهد بود.
مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران، تفاوت کار در این مرحله را در مقایسه با گذشته آن دانست که باور کرده‌ایم، پس از یک دوره متفرق بودن در حال حاضر مجموعه‌های کارفرما،‌ مجری و پیمانکار در کنار هم به یک اتحاد یکپارچه دست می‌یابند.
دکتر منوچهری نکته حائز اهمیت را در این خصوص، آن دانست که در هر یک از مجموعه‌های یاد شده می‌بایست نگرش مجددی مطرح شود تا با قدرت، هریک از آنها نقششان را به درستی ایفا نمایند تا بتوانیم شاهد تولید هر چه بیشتر از  میدان مشترک پارس جنوبی باشیم.
مشاور وزیر نفت با بیان اینکه در انجام پروژه‌ها به پیشرفتی که به تولید ختم نشود، نمی اندیشیم، تاکید کرد: معضلات نباید سرعت ما را کند نماید، چراکه نظر مقام عالی وزارت و مقامات ارشد نفت بر این است که با انعطاف بیشتر در زمینه‌های مختلف با شتاب بیشتری به سوی تولید گام برداریم.
دکتر منوچهری در بخش دیگری از سخنانش رسیدن به تولید را از همه موضوعات حتی منافع شرکت متبوعش مهمتر خواند و افزود: وقتی به دنبال حفظ منافع ملی باشیم مسلما منافع بنگاه اقتصادیمان نیز تامین خواهد شد.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس به عنوان بزرگترین کارفرمای IOEC نیز در این نشست با ابراز خرسندی از انتصاب مدیریت جدید IOEC، گفت: با حضور آقای دکتر منوچهری به عنوان یک شخصیت ملی امیدواریم مجموعه تاسیسات دریایی با تبعیت از مدیر ارشد خود در جهت رسیدن به تولید به هنگام از فازهای پارس جنوبی  پیشرو باشد.
مهندس علی اکبر شعبانپور، مدیریت ناکارامد را معضل اصلی تاسیسات دریایی در گذشته خواند و افزود: متاسفانه دغدغه سیستم پیشین شرکت تاسیسات دریایی بیشتر گرفتن پول از کارفرما بود تا اهمیت دادن به منافع ملی کشور.
مهندس محمد جواد شمس، مدیر عامل شرکت پتروپارس نیز که به عنوان مجری فازهای 12 و 19 میدان گازی پارس جنوبی به همراه مدیران و هیات همراه در این نشست حضور داشت، گفت: با نگاه جدیدی که به مجموعه تاسیسات دریایی بعد از تغییر مدیریت آن که یک شخصیت ملی است داریم، نهایت توان خود را در جهت انجام تعهدات به وزیر نفت و اعتماد سازی میان شرکت‌ها به منظور انجام سریع پروژه‌ها به کار خواهیم بست.


منبع :http://ardestannameh.blogfa.com/post-19.aspx
تاریخ انتشار :  یکشنبه بیست و چهارم فروردین ۱۳۹۳ساعت 15:31 | توسط : همشهری مدرس  | 
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
اردستان نامه

درآمد انصراف از یارانه صرف بهسازی مناطق کمتر توسعه یافته می شود

اردستان در گذر تاریخ - درآمد انصراف از یارانه صرف بهسازی مناطق کمتر توسعه یافته می شود
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: انصراف افراد متمکن از دریافت یارانه، موجب افزایش نقدینگی برای بهسازی مناطق کمتر توسعه یافته است.
درآمد انصراف از یارانه صرف بهسازی مناطق کمتر توسعه یافته می شود

به گزارش خبرگزاری خانه ملت به نقل از ایرنا؛احمد بخشایش اردستانی اظهار کرد: پرداختی مردم در ازای حامل های انرژی از جمله گاز، آب و برق به خزانه مرکزی دولت واریز و جمع می شود.

وی افزود: 70 درصد از این مبالغ واریزی به خزانه مرکزی باید برای توسعه و بهسازی روستاها و شهرها هزینه شود، اما به صورت یارانه نقدی به اقشار جامعه بازمی گردد.
 
وی تاکید کرد: اگر از 75 میلیون یارانه بگیر در کشور 25 میلیون نفر از دریافت یارانه انصراف دهند رقمی معادل یکصد هزار میلیارد ریال می شود که این مبلغ می تواند در بهسازی شهرهای کمتر توسعه یافته، آسفالت شهری، بخش بهداشت و درمان و بهسازی شبکه های آب روستایی هزینه شود.
 
نماینده مردم اردستان و زواره در مجلس خاطرنشان کرد:نظارت بر دولت و گزارش دهی مرتب و پیوسته دولت نیز در این راستا از اهمیت بالایی برخوردار است./


منبع :http://ardestannameh.blogfa.com/post-18.aspx
تاریخ انتشار :  یکشنبه بیست و چهارم فروردین ۱۳۹۳ساعت 15:11 | توسط : همشهری مدرس  | 
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
اردستان نامه

دکتر منوچهری مشاور وزیر نفت شد

اردستان در گذر تاریخ - دکتر منوچهری مشاور وزیر نفت شد

مدیر عامل شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران با صدور حکمی از سوی وزیر نفت به سمت مشاور وزیر نفت منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران،‌ دکتر غلامرضا منوچهری درروزهای پایانی سال گذشته با صدور حکمی از سوی مهندس بیژن نامدار زنگنه به سمت مشاور وزیر نفت منصوب گردید.

در حکم یاد شده آمده است: با عنایت به تخصص، تعهد و تجربیات ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «مشاور وزیر نفت» منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به الطاف خداوند متعال در انجام امور محوله موفق و موید باشید.


دکتر منوچهری مشاور وزیر نفت شد


منبع :
تاریخ انتشار :  چهارشنبه بیستم فروردین 1393ساعت 19:51 | توسط : همشهری مدرس  | 
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
اردستان نامه

ایرانیان در برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای خود نشان داده‌اند که زورگویان را هضم خواهند کرد

اردستان در گذر تاریخ - ایرانیان در برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای خود نشان داده‌اند که زورگویان را هضم خواهند کرد

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه با تلاش و کوشش جوانان ایرانی صنعت هسته‌ای در ایران بومی شد و ایران توانست خودش را در زمره اعضای باشگاه هسته‌ای دنیا قرار دهد گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و دمیده شدن روح استقلال و آزادی در این کشور دانشمندان ایرانی به سمت فناوری هسته‌ای رفتند ولی این امر با مقاومت ابرقدرت‌های بزرگ زمان روبرو شد که با غیرت جوانان ایرانی آنها هم پشت سر گذاشته شدند.

نماینده مردم اردستان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه چشم‌انداز صنعت هسته‌ای ایران در آینده نزدیک و دور بسیار مثبت تلقی می‌شود گفت: متاسفانه در بیانیه سعدآباد در تهران مذاکره کنندگان صنعت هسته‌ای ایران را تعطیل کردند ولی در حال حاضر تیم مذاکره کننده هسته‌ای تلاش می‌کند تا غربی‌ها را مجبور به پذیرش حق غنی‌سازی ایران کند هر چند که آنها هم تا حدی به این حق اذعان کردند که این امر حق ایرانیهاست و البته این حق هم فرقی نمی‌کند که چه مقداری باشد چرا که حق غنی سازی 5/3 درصد یا 20 درصد تفاوتی با هم ندارند و ملاک فقط پذیرش غنی‌سازی است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ایرانیان همواره نشان داده‌اند که با کسانی که بخواهند به آنها زور بگویند دچار مشکل اساسی هستند و این زور را در معده خود هضم خواهند کرد.

بخشایش اردستانی با بیان اینکه ملت ایران با 10 سال ایستادگی در برابر غرب سعی کردند تا صنعت هسته‌ای خود را حفظ و آن را بومی کنند گفت: غربیها به ویژه آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی با فشارها، تهدیدها، تحریم‌ها و ترورها تلاش کردند تا مانع از دستیابی ملت ایران به برنامه هسته‌ای شوند ولی به لطف پرودگار و تلاش و مجاهدت جوانان ایرانی این صنعت در ایران پایدار و ماندگار ماند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اینکه غربی‌ها با روی کار آمدن دولت جدید در ایران دنبال این بودند که صنعت هسته‌ای ایران را نابود کنند گفت: ملت ایران در برهه زمانی فعلی کمی به آرامش احتیاج داشت هر چند که همین ایستادگی و مقاومت بوده است که صنعت هسته‌ای در ایران پیشرفت داده و بومی کرده است.

وی گفت: در مذاکرات هسته‌ای فعلی هم غربی‌ها به دنبال این بودند که بگویند که ایرانیان در پای میز مذاکره با غرب حاضر نمی‌شوند ولی جمهوری اسلامی ایران با تدابیر هوشمندانه مقام معظم رهبری به پای میز مذاکره آمد تا به جهانیان ثابت کند که غربی‌ها بر سر حرف خود نیستند و آنها هستند که اراده‌ای برای مذاکره ندارند.

بخشایش اردستانی در پایان اظهار داشت: نتیجه ایستادگی و مقاومت ملت ایران در انرژی هسته‌ای تبدیل شدن این فناوری پیچیده به تکنولوژی بومی است و برای این راه انرژی و خون فراوانی هزینه شد پس باید آن‌ را بسیار پاس داشت.


منبع :
تاریخ انتشار :  سه شنبه نوزدهم فروردین 1393ساعت 18:3 | توسط : همشهری مدرس  | 
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
اردستان نامه

سخنان منصوری نماینده کاشان درباره استان شدن کاشان

اردستان در گذر تاریخ - سخنان منصوری نماینده کاشان درباره استان شدن کاشاننماینده مردم شهرستان‌های کاشان و آران وبیدگل در مجلس شورای اسلامی  گفت: :ظرفیت‌های کاشان فراتر از یک شهرستان است و کلید حل مشکلات کاشان و منطقه تحقق استان کاشان است.

منصوری با اشاره به معضل بیکاری قشر تحصیلکرده منطقه کاشان و در دستور کار قرار بودن این مبحث بزرگ گفت: تا زمانی که شاهد تحقق استان کاشان نباشیم شاهد توسعه یافتگی این شهر و حل معضلات آن نیستیم چون زمانی که حجم یک ظرف اشباع شود بیش از آن گنجایش ندارد لذا امروز شاهد این اتفاق برای منطقه بزرگ کاشان هستیم.

به گفته وی زمانی که سخن از کاشان بزرگ به میان می‌آید هدف شهرهایاردستان، نطنز، محلات، دلیجان، نراق، بادرود، آران و بیدگل و مجموعه شهرستان کاشان است که به دلیل مشکلات عدیده و بی‌توجهی‌هایی که از سوی مرکز استان به آنها شده است و یا به دلیل فاصله با مرکز استان، با مشکلات زیرساختی و مدیریتی زیادی روبرو هستند.

نماینده مردم شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: شهرهای اطراف باید در یک کلام واحد خواستار تحقق استان کاشان باشند و در گام‌های بعدی به خواسته‌های جزئی خود توجه نمایند که این مهم در جلساتی که با نمایندگان مناطق داشته‌ایم مطرح شده است و حمایت خود را نیز اعلام کرده‌اند.

منصوری از اعلام آمادگی مجلس برای پذیرش استان کاشان خبر داد و عنوان کرد: این امر نیازمند خرد جمعی و تمرکز و اتفاق نظر تمامی احزاب و جریان‌های سیاسی منطقه است و باید برای رسیدن به این خواسته تمام اختلافات درون منطقه‌ای را کنار بگذاریم تا به این خواسته بحقمان دست یابیم.

وی در مورد فرمانداری ویژه کاشان گفت: فرمانداری ویژه کلاه گشادی بر سر مردم منطقه بوده است و به جز اینکه زحمت و وقت مدیران را در نوشتن نامه‌ای اداری برای اضافه کردن پسوند معاون سیاسی فرماندار به همراه داشته است مزیتی برای منطقه به دنبال نداشته است.

این مقام مسئول افزود: زمانی که خواهان استان کاشان بودیم مدعی زیرساخت بودند که یکی را فرمانداری ویژه می‌دانستند ولی با گذشت سالیان متمادی از این اتفاق هیچ دستاوردی را برای کاشان شاهد نبوده‌ایم و برایم جای سؤال است که اکنون میان فرمانداری ویژه کاشان و فرمانداری آران وبیدگل چه تفاوت و مزایایی وجود دارد که مردم از آن بهره‌مند می‌شوند؟

منصوری تأکید کرد: بدون شک با تمام توان و با حمایت مردم کاشان برای تحقق استان کاشان از هیچ تلاشی فروگذار نیستم.

 وی همچنین در خصوص اخبار ضد و نقیض انتخاب فرماندار کاشان گفت: تاکنون در این زمینه با من هیچ‌گونه صحبتی نشده است هر چند که انتخاب فرماندار جزء وظایف وزارت کشور و استاندار است ولی برمبنای گفت‌و‌گو، تعامل و هماهنگی با نمایندگان شهرستان‌ها صورت می‌گیرد که تاکنون برای تعیین فرماندار صحبتی با من نشده و من نیز بر گزینه قبلی خودم مصمم هستم.


منبع :
تاریخ انتشار :  سه شنبه نوزدهم فروردین ۱۳۹۳ساعت 16:30 | توسط :  | 
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
اردستان نامه

میزگردی با اسدالله بادامچیان و احمد بخشایش اردستانی اعضای سابق و فعلی کمیسیون ماده 10 احزاب

اردستان در گذر تاریخ - میزگردی با اسدالله بادامچیان و احمد بخشایش اردستانی اعضای سابق و فعلی کمیسیون ماده 10 احزاب

در همین راستا  میزگرد بررسی جایگاه احزاب سیاسی در ساختار سیاسی نظام جمهوری اسلامی، دلایل ناکارآمدی احزاب در 3 دهه گذشته و ضرورت احیا و بازگرداندن خانه احزاب باحضور اسدالله بادامچیان عضو شورای مرکزی حزب موتلفه و عضو پیشین خانه احزاب و کمیسیون ماده 10 احزاب و احمد بخشایش اردستانی عضو فعلی کمیسیون ماده 10 احزاب در خبرآنلاین برگزار شد.

دو چهره سیاسی در ابتدای بحث خود به بررسی جایگاه احزاب و کارآمدی و ناکارآمدی آنها در ساختار اسلامی کشور پرداختند. بخش پایانی این میزگرد هم به خانه احزاب و پیش بینی وضعیت احزاب در سال آینده اختصاص یافت.

بخشایش اردستانی: خانه احزاب قدیم را قبول نداریم

احمد بخشایش اردستانی که از اعضای ناظر مجلس در کمیسیون ماده 10 احزاب است با تاکید براینکه خانه احزاب قدیم را قبول نداریم، اظهار کرد« خانه احزابی که مدنظر کمیسیون است باید کارکرد صنفی داشته باشد نه سیاسی و جناحی. اگر خانه احزاب در مسیر حزبی بودن حرکت کند فردا همان مشکلی که برای جبهه های سیاسی در کشور ما پیش می آید بعنی افراد بعد از مدتی بهم نزدیک شده و با هم کار می‌کنند، گریبانگیر خانه احزاب هم خواهد شد.»

وی به پیشنهاد مطرح شده از سوی این کمیسیون برای بازسازی خانه احزاب و رفع نواقص و اشکالات دوره پیشین اشاره کرد و گفت« ما معتقدیم که خانه احزاب باید صنفی بماند لذا پیشنهاد دادیم که از 229 حزبی که در کمیسیون ماده 10 احزاب ثبت شده‌اند مهمترین و درشت ترین آنها که واقعا کار حزبی می‌کنند انتخاب شود و از بین این 60 یا 70 حزب، یک شورای مرکزی مثلا 21 نفره تشکیل شود. »

عضو کمیسیون ماده 10 احزاب: خانه احزاب نباید یکدست باشد

این نماینده مجلس یکدست بودن خانه احزاب در دوره‌های پیشین را از جمله نواقص آن دانست و تاکید کرد« در همین راستا در قالب پیشنهاد ما از اصولگرایان 7 نفر، اصلاح‌طلبان 7 نفر و میانه روها یا مستقلین هم 7 نفر در این شورای مرکزی حضور خواهند داشت. در این حالت این افراد وقتی کنار هم می نشینند کار حزبی انجام نمی دهند بلکه کار صنفی می کنند.»

بادامچیان: خانه احزاب تشکیل نخواهد شد

اما در حالی که بخشایشی این پیشنهاد را بهترین راهکار برای جلوگیری از سیاسی شدن خانه احزاب می‌داند اسدالله بادامچیان که تاکید زیادی بر کار تجربی و عملیاتی در حوزه احزاب دارد معتقد است این پیشنهاد اول جنگ و دعوا خواهد بود. بنا به گفته وی اصلاح طلبان به خانه احزاب به عنوان جایی برای بیان کردن حرف هایشان نگاه می‌کنند نه اینکه کار صنفی انجام دهند.

از همین روست که وی پیش بینی می‌کند خانه احزاب اساسا شکل واقعیت به خود نگیرد. چون اعضای آن جناحی هستند و کار صنفی نخواهند کرد.

بادامچیان که سابقه حضور در خانه احزاب و کمیسیون ماده احزاب را در کارنامه خود دارد با اشاره به اینکه خانه احزاب جایگاه قانونی ندارد، می‌گوید« ما چون گذشته معتقدیم خانه احزاب نباید کار حزبی کند. اما باید این را بدانیم که خانه احزاب اصلا در قانون نیامده و شکل قانونی ندارد. حتی در پیش نویس وزارت کشور هم نامی از برده نشده است لذا در وهله اول باید شکل قانونی پیدا کند.»

وی که می‌گوید در شرایط سکوت قانون کار با تفاهم پیش می‌رود، عنوان کرد«در این حالت باید دید این تفاهم صورت می‌گیرد یا نه. کما اینکه در حال حاضر خیلی از اصولگرایان راضی نیستند که در جلسه ای که از سوی این کمیته اجرایی برگزار خواهد شد حضور داشته باشند. ما در موتلفه با رای قاطع اعلام کردیم که در خانه احزابی که با این رویه تشکل شود شرکت نخواهیم کرد.»

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه: پرونده خانه احزاب مختومه شده است، باشگاه احزاب تشکیل شود

بادامچیان که نسبت به به کارگیری واژه«خانه احزاب» نیز مخالف است، از پیشنهاد خود و حزب متبوعش در این زمینه سخن گفت و ادامه داد« ما معتقدیم که آن خانه احزاب دیگر نمی‌تواند باشد. آن خانه توسط کمیسیون ماده 10 احزاب تعطیل شده است و دیگر چیزی به عنوان احیا و بازگرداندن آن معنا ندارد.»

وی تاکید کرد« اگر این مجموعه تعطیل شده دوباره راه بیفتند بحث و گفتگوها و مشاجره ها هم از سرگرفته خواهد شد. ما از اینکه احزاب جایی داشته باشند مشکلی نداریم ولی به نام خانه احزاب نمی‌تواند باشد. پرونده خانه احزاب باید مختومه شود. باید به جای آن مثلا باشگاه احزاب راه بیندازیم که تحت نظر وزارت کشور اداره شود. »

بادامچیان: خانه احزاب یک اسم بدنام است

بادامچیان که با سابقه حضور دراین خانه گویی خاطرات خوشی از آن دوران ندارد صراحتا عنوان می‌کند که «خانه احزاب یک اسم بدنام است و نباید دیگر آن نام به کار برده شود، اصلا بگذارند لانه احزاب.»

وی در توجیه این سخنان خود نیز می‌گوید« آنها اصرار دارند خانه احزاب باشد چون می‌خواهند وزارت کشور و کمیسیون احزاب را در منگنه بگذارند و جنگ ایجاد کنند.»

این چهره سیاسی اصولگرا که انتقاد جدی به ترکیب کمیته اجرایی احیای خانه احزاب دارد، معتقد است» در این کمیته دو نفر اصولگرا و 6 نفر اصلاح‌طلب هستند. معلوم است که اصولگرایان زیربار چنین امری نمی‌روند.»

وی سخنان خود را اینگونه ادامه داد« وزارت کشور باید احزابی با هویت حزبی و شرایط لازم را در این باشگاه بپذیرد. باید عضو را تعریف کند مثلا احزاب 10 نفره فولکس واگنی نباید در این باشگاه حضور داشته باشند باید حداقل 300 عضو داشته باشند. البته این به معنای آن نیست که آنها را دور بیندازیم چون طبق قانون فعلی 3 نفر اگر تقاضای تاسیس حزب کنند می توانند تشکیل حزب دهند. اما اینها می توانند عضو بدون رای باشند.»

«پیش بینی شما از وضعیت احزاب در سال 93 چیست؟» این آخرین سوال از دو عضو سابق و فعلی کمیسیون ماده 10 احزاب در پایان یک میزگرد 2 ساعته چالشی بود.

بادامچیان که معتقد بود احزاب در سال آینده روال گذشته را طی خواهند کرد تاکید کرد« دولت‌ها چندان تمایلی ندارند که احزاب جمع شده و متشکل شوند چون در این صورت هر روز مطالباتی را مطرح خواهند کرد و خواستار پاسخ دادن دولت هستند. لذا تعارفات بین احزاب و دولت خوب است اما در عمل دولت ها چندان مایل نیستند دردسر احزاب را تحمل کنند.»

احمد بخشایش نماینده اردستان در مجلس و عضو ناظر در کمیسیون ماده 10 احزاب معتقد است«گذشته چراغ راه آینده است، در سال آینده انتخاباتی نداریم و معتقدم که تحرک جدی از سوی احزاب نخواهیم داشت. لذا زمان مناسبی است که احزاب را به سوی حزبی بودن سوق دهیم. »

وی که معتقد است احزاب باید سایه قدرت باشند تاکید دارد« احزاب اصولگرا باید سایه دولت باشند و دولت را رصد کرده و تخصصی بحث کنند.»

وی در بررسی وضعیت اصلاح طلبان و اعتدالیون نیز گفت«اصلاح‌طلبان و اعتدالیون از حالا به فکر خبرگان رهبری و مجلس دهم هستند چرا که معتقدند از دلایل ناموفق بودن دولت مجلس فعلی است و مجلس بعدی باید همگن با دولت و تفکر اعتدالی داشته باشد. در حالی که به عقیده ما مجلس باید پویا و بانشاط باشد. در همین راستا من فضای جدیدی برای سال آینده پیش‌بینی نمی‌کنم مگر در سال 94 که انتخابات مجلس را داریم و کرکره احزاب بالا خواهد رفت.»


منبع :http://ardestannameh.blogfa.com/post-9.aspx
تاریخ انتشار :  پنجشنبه چهاردهم فروردین ۱۳۹۳ساعت 14:24 | توسط : همشهری مدرس  | 
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
اردستان نامه

شرحی بر شهادت حضرت فاطمه (س) - اهل مدینه با پاره تن پیامبر(ص) چه کردند؟

اردستان در گذر تاریخ - شرحی بر شهادت حضرت فاطمه (س) - اهل مدینه با پاره تن پیامبر(ص) چه کردند؟علی علیه السلام فرمود: دلیل انصار بر حقانیت خود چه بود؟ عرض کرد چون نبوت در خاندان قریش بود آنها نیز مدعی بودند که امامت هم باید از آن انصار باشد. ضمنا خدمات و فداکاری‌های خود را در مورد حمایت از پیغمبر و سایر مهاجرین حجت می‌دانستند. علی علیه السلام فرمود چرا مهاجرین نتوانستند جواب قانع کننده‌ای به انصار بدهند؟ عرض کرد جواب قانع کننده انصار چگونه است؟ علی علیه السلام فرمود: مگر انصار فراموش کردند که پیغمبر صلی الله علیه و آله دفعات زیاد مهاجرین را خطاب کرده و می‌فرمود که انصار را عزیز بدارید و از بدان آنها در گذرید، این فرمایش پیغمبر دلیل این است که انصار را به مهاجرین سپرده است و اگر آنها شایسته خلافت بودند مورد وصیت قرار نمی‌گرفتند بلکه پیغمبر مهاجرین را به آنها توصیه می‌فرمود.

آنگاه فرمود: مهاجرین به چه نحو استدلال کردند؟ عرض کرد سخن بسیار گفتند و خلاصه کلام آنها این بود که ما از شجره رسول خدائیم و به کار خلافت از انصار نزدیکتریم. علی علیه السلام فرمود: چرا مهاجرین روی حرف خودشان ثابت نایستادند، اگر آنها از شجره رسول خدایند من ثمره آن شجره هستم، چنانچه نزدیکی به پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلم دلیل خلافت باشد من که از هر جهت به پیغمبر از همه نزدیکترم.

علاوه بر آیات قرآن و اخبار و احادیث نبوی در مورد خلافت علی علیه السلام همین فرمایش خود او برای پاسخ دادن به استدلالات مهاجرین و انصار که در سقیفه جمع شده بودند کافی بنظر می‌رسد .

به هر حال هنوز جنازه پیغمبر صلی الله علیه و آله به خاک سپرده نشده بود که ابوبکر خلیفه شد ولی در باطن خلافت وی هنوز تثبیت نشده بود زیرا گروهی از انصار و دیگران مخصوصا بنی‏هاشم با او بیعت نکرده بودند. عمر به ابوبکر گفت خوب است با عباس بن عبد المطلب که عموی پیغمبر و بزرگ بنی‏هاشم است ملاقات کرده و او را به وعده تطمیع کنی تا به سوی تو متمایل شود و از علی علیه السلام جدا گردد.

ابوبکر فورا عباس را ملاقات و مکنونات خاطر خود را عرضه کرد ولی عباس پاسخ محکمی داد و گفت: اگر وجود پیغمبر موجب خلافت تو شده و تو خود را بدان حضرت منسوب کرده‏ای در این صورت حق ما را برده‏ای زیرا پیغمبر صلی‌الله علیه و آله از ماست و ما به او از همه نزدیکتریم و اگر بوسیله مسلمین خلیفه شده‏ای ما که جزو مسلمین بوده و مقدم بر همه آنها هستیم چنین اجازه‏ای به‌تو نداده‏ایم و آنچه را که به من وعده می‌دهی اگر از مال ما است تو چرا آنرا تملک کرده‏ای و اگر از مال خودت است بهتر که ندهی و ما را بدان نیازی نیست و اگر مال مؤمنین است تو چنین حقی را در اموال مردم نداری.

*یاری نکردن حضرت علی(ع) توسط مردم مدینه

علی علیه السلام بر تمام این صحنه سازی‌ها بصیر و آگاه بود و علل وقوع قضایا را به خوبی می‌دانست به اتفاق فاطمه و حسنین علیهم السلام پشت خانه‏‌های مردم رفته و آنها را برای بیعت خود دعوت کرد ولی جز چند نفر معدود کسی دعوت او را پاسخ نگفتند.

اغلب مورخین نوشته‏‌اند که علی علیه السلام سه شب متوالی بر منازل مسلمین عبور فرموده و آنها را به بیعت خود دعوت کرد و حقوق خود را بر آنها شمرده و اتمام حجت کرد ولی اغلب روی از وی برتافتند و چون آن حضرت پاسخ مثبتی از آنها نشنید به کنج منزل خود پناه برد. از طرف دیگر عمر دائما به ابوبکر می‌گفت: تا از علی بیعت نگیری پایه‏‌های تخت خلافت تو مستقر و ثابت نیست بنابراین مصلحت ایجاب می‌کند او را احضار کرده از وی بیعت بگیری تا سایر بنی‏هاشم نیز به پیروی از علی با تو بیعت کنند.

ابوبکر دستور داد خالد بن ولید به اتفاق چند نفر از جمله عبد الرحمن بن عوف و خود عمر به سرای علی علیه السلام شتافته و درب را کوبیدند و آواز دادند که برای جلب آن حضرت به منظور بیعت با ابوبکر آمده‏‌اند، علی (ع) قبول نکرد و خالد و همراهانش را از ورود به منزل ممانعت فرمود. اصحاب قنفذ نزد ابوبکر و عمر بازگشتند در حالی که آنان در مسجد نشسته بودند و مردم اطراف آن دو بودند و گفتند: به ما اجازه داده نشد. عمر گفت: بروید، اگر به شما اجازه داد وارد شوید و گرنه بدون اجازه وارد شوید.

*حمله عمر و همراهانش به خانه حضرت علی (ع)

آنها آمدند و اجازه خواستند. حضرت زهرا(س) فرمود: « به شما اجازه نمی‌دهم بدون اجازه وارد خانه من شوید» همراهان او برگشتند ولی قنفذ ملعون آنجا ماند. آنان به ابوبکر و عمر گفتند: فاطمه چنین گفت و ما از اینکه بدون اجازه وارد خانه‌اش شویم خودداری کردیم. عمر عصبانی شد و گفت: ما را با زنان چه کار است.

سپس به مردمی که اطرافش بودند دستور داد تا هیزم بیاورند. آنان و خود عمر نیز همراه آنان هیزم برداشتند و آنها را اطراف خانه علی(ع) و فاطمه(ع) و فرزندانشان قرار دادند. سپس عمر ندا کرد به طوریکه علی(ع) و فاطمه (س) بشنوند و گفت: « به خدا قسم ای علی (ع) باید خارج شوی و با خلیفه پیامبر(ص) بیعت کنی و گرنه خانه را با خودتان به آتش می‌کشم.»

حضرت زهرا (س) فرمود: ای عمر، ما را با تو چه کار است؟ جواب داد: در را باز کن وگرنه خانه‌تان را به آتش می‌کشیم. فرمود: «ای عمر، از خدا نمی‌ترسی که به خانه من وارد می‌شوی؟» ولی عمر آتش طلبید و آن را بر در خانه شعله‌ور ساخت و سپس در را فشار داد و باز کرد.

حضرت زهرا(س) در مقابل او آمد و فریاد زد: «یارسول الله» عمر شمشیر را در حالیکه در غلاف بود بلند کرد و به پهلوی حضرت زد. آن حضرت ناله کرد: «یا ابتاه» عمر تازیانه را بلند کرد و بر بازوی حضرت زد. آن حضرت صدا زد: « یا رسول الله، ابوبکر و عمر با بازماندگانت چه بد رفتاری کردند».

علی (ع) ناگهان از جا برخاست و گریبان عمر را گرفت و او را به شدت کشید و بر زمین زد و بر بینی و گردنش کوبید و خواست او را بکشد ولی سخن پیامبر (ص) و وصیتی را که به او کرده بود به یاد آورد و فرمود:« ای پسر صهاک، قسم به آنکه محمد(ص) را به پیامبری مبعوث کرد، اگر نبود مقدری که از طرف خداوند گذشته و عهدی که پیامبر(ص) با من نموده می‌دانستی که تو نمی‌توانی به خانه من داخل شوی».

*بردن کشان کشان حضرت علی(ع) تا شهادت حضرت فاطمه(س)

عمر قنفذ را برای آوردن کمک فرستاد؛ مردم هم تا داخل خانه شدند امیر المومنین(ع) سراغ شمشیر رفت. قنفذ ملعون نزد ابوبکر برگشت در حالیکه می‌ترسید علی(ع) با شمشیر سراغش بیاید چرا که شجاعت و شدت عمل آن حضرت را می‌دانست. ابوبکر به قنفذ گفت: «برگرد، اگر از خانه بیرون آمد دست نگه دارید وگرنه در خانه‌اش به او هجوم بیاورید و اگر مانع شد خانه را بر سرشان به آتش بکشید». قنفذ آمد و با اصحابش بدون اجازه به خانه هجوم آوردند. علی (ع) سراغ شمشیرش رفت، ولی آنان زودتر به طرف شمشیر آن حضرت رفتند و با عده زیادشان بر سر او ریختند. عده‌ای شمشیرها را به دست گرفتند و بر آن حضرت حمله‌ور شدند و او را گرفتند و بر گردن او طنابی انداختند. حضرت زهرا(ع) جلوی در خانه، بین مردم و امیرالمومنین(ع) مانع شد.

قنفذ ملعون با تازیانه به آن حضرت زد به طوریکه وقتی حضرت از دنیا می‌رفت در بازویش از زدن او اثری مثل دستبند بر جای مانده بود. قنفذ حضرت فاطمه(ع) را با تازیانه زد آن هنگام که خود را بین او و شوهرش قرارداد و عمر پیغام فرستاد که اگر فاطمه بین تو و او مانع شد او را بزن. قنفذ با غلاف شمشیر به فاطمه زهرا(س) حمله کرد و ضربه‌ای به او زد. او را به سمت چارچوب در خانه‌اش کشانید و در را فشار داد به طوری که استخوانی از پهلویش شکست و جنینش سقط شد، بانوی دو عالم همچنان در بستر بود تا در اثر همان جراحات شهید شد.

در روایتی منسوب به امام صادق(ع) آمده است که آن حضرت فرمود: آنچه که باعث قتل مادرم سلام الله علیها شد همان غلاف شمشیری بود که قنفذ بر او زد.

علی(ع) را نزد ابوبکر برای بیعت بردند اما ایشان با همان استدلالی که بر گروه انصار غلبه کرده بودند آنها را مغلوب و دست بیعت به سوی ابوبکر دراز نکرد و به خانه برگشت تا روزی که حضرت فاطمه زهرا(س) به شهادت رسید که بعد از آن به ناچار برای حفظ ثبات جامعه با ابوبکر بیعت کرد.

*وصایای حضرت فاطمه زهرا (س)

سپس فاطمه (س) وصایایش را چنین آغاز کرد: پسر عمو، اولا وصیت می‌کنم با دختر خواهرم امامه ازدواج کنی چون او به فرزندانم همانند من است و مردها ناچار زن لازم دارند. بعد فرمود: وصیت می‌کنم وقتی من از دنیا رفتم مرا غسل بده و لباس‌های مرا کنار مزن چون پاکیزه و پاک هستم، هیچ یک از آنان که من ظلم کردند در تشیع جنازه من حاضر نشوند چون آنان دشمن من و دشمن پیامبر هستند و مگذار هیچ یک از پیروان آنان بر جنازه من نماز بخوانند. شب هنگام وقتی چشم‌ها روی هم گذاشته شد و مردم به خواب رفتند مرا به خاک بسپار.

پسر عمو، وقتی ازدواج کردی یک شبانه روز برای همسرت بگذار و یک شبانه روز برای فرندانت. یا اباالحسن، به صورت آنان صحیه مزن چون آنان یتیم و غریب و شکسته حال هستند. آنان دیروز جدشان را از دست دادند و امروز مادرشان را از دست می‌دهند. وای به حال امتی که حسن و حسینم را می‌کشند و آنان را دشمن می‌دارند. سپس زهرا(س) اشعاری را خواندند که ترجمه‌اش چنین است:

ای بهترین راهنما، اگر خواستی گریه کن و اشک دیدگان بریز که روز جدایی است

ای همتای بتول، فرزندانم را به تو سفارش می‌کنم که آنان همدم و مشتاقی جز تو ندارند

برمن و بر یتیمان گریه کن و شهید دست دشمنان در صحرای عراق را فراموش مکن
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
اردستان نامه

سفر مجازی به شهرستان اردستان به روایت تصاویر سه بعدی

اردستان در گذر تاریخ - سفر مجازی به شهرستان اردستان به روایت تصاویر سه بعدی

مسجد جامع شهر اردستان ۳
masjedjameardestan3 930109 سفر مجازی به شهرستان اردستان به روایت تصاویر سه بعدی

 

مسجد جامع شهر اردستان ۴

masjedjameardestan4 930109 سفر مجازی به شهرستان اردستان به روایت تصاویر سه بعدی

مسجد جامع شهر اردستان ۵

masjedjameardestan5 930109 سفر مجازی به شهرستان اردستان به روایت تصاویر سه بعدی

مسجد جامع شهر اردستان ۶
masjedjameardestan6 930109 سفر مجازی به شهرستان اردستان به روایت تصاویر سه بعدی

 

مسجد خسرو شهر اردستان
masjedkhosroardestan930109 سفر مجازی به شهرستان اردستان به روایت تصاویر سه بعدی

مسجد جامع شهر زواره ۱

masjedjamezavareh1 930109 سفر مجازی به شهرستان اردستان به روایت تصاویر سه بعدی

مسجد جامع شهر زواره ۲

masjedjamezavareh2 930109 سفر مجازی به شهرستان اردستان به روایت تصاویر سه بعدی

 

مسجد جامع شهر زواره ۳

masjedjamezavareh3 930109 سفر مجازی به شهرستان اردستان به روایت تصاویر سه بعدی

حسینیه بزرگ شهر زواره

hoseiniehbozorgzavareh930109 سفر مجازی به شهرستان اردستان به روایت تصاویر سه بعدی

حسینیه کوچک شهر زواره

hoseiniehkochakzavareh930109 سفر مجازی به شهرستان اردستان به روایت تصاویر سه بعدی

 

مسجد بنکویه شهر زواره
masjedbonkooyezavareh2 930109 سفر مجازی به شهرستان اردستان به روایت تصاویر سه بعدی

مناره مسجد بنکویه زواره
masjedbonkooyezavareh1 930109 سفر مجازی به شهرستان اردستان به روایت تصاویر سه بعدی


منبع :
تاریخ انتشار :  شنبه نهم فروردین 1393ساعت 15:43 | توسط : همشهری مدرس  | 
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
اردستان نامه

قابل توجه آقای فرماندار و روابط عمومی فرمانداری

اردستان در گذر تاریخ - قابل توجه آقای فرماندار و روابط عمومی فرمانداری

در حالی سومین روز از سال 1393 را پشت سر می گذاریم که هنوز سایت فرمانداری اردستان نام سال را تغییر نداده و نام سال 1392 در قالب آن به چشم می خورد.


سال حماسه سیاسی،حماسه اقتصادی



منبع :http://ardestannameh.blogfa.com/post-5.aspx
تاریخ انتشار :  یکشنبه سوم فروردین ۱۳۹۳ساعت 12:3 | توسط : همشهری مدرس  | 
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
اردستان نامه